Jouw ambitie

Jij wilt klanten die langer blijven, meer kopen en jou aanbevelen bij anderen. Om dat te bereiken helpen onze experts jou bij het verbeteren van de klantbeleving. Door de slimme inzet van Microsoft technologie, verandermanagement en data maken we samen van jouw organisatie een echte Customer Engagement Company.

Met lead nurturing op weg naar 1-op-1 klantrelaties

In dit eBook helpen we je te starten met lead nurturing en de kloof tussen marketing en sales te dichten.

Wat maakt CRM Partners nou CRM Partners?

Onze bevlogen collega's zetten iedere dag alles op alles om jou geliefd te maken bij je klanten.

Door het inzetten van de juiste technologie én het creëren van de juiste mind-set helpen we organisaties in heel Europa Customer Engagement Companies te worden. Benieuwd wat ons uniek maakt? Check de video!

Customer Engagement Maturity Model

Know

Actueel en accuraat

Een klantenbestand is net zo beweeglijk als de seizoenen. Het verandert voortdurend. Dan kun je het maar beter op orde hebben. Zodat je gericht ...

Connect

Relevant verbinden

Je verbindt alle klantinteracties, ongeacht het gekozen kanaal en hebt een goed beeld van de klantwensen. Je helpt je klanten ongevraagd met ...

Trust

Oprechte aandacht

Op basis van de complete klanthistorie bezorg je klanten online en offline gepersonaliseerde, toegevoegde waarde. Iedere klant is uniek en zo behandel ...

Engage

Stapje voor

Klanten emotioneel raken met proactieve aandacht en uitzonderlijke klantbelevingen, waardoor je hun verwachtingen overtreft, dat is customer ...

Know

Een klantenbestand is net zo beweeglijk als de seizoenen. Het verandert voortdurend. Dan kun je het maar beter op orde hebben. Zodat je gericht een servicevraag beantwoordt, een e-mail- of marketingcampagne begint en een salesgesprek ingaat. Want je kent je huidige klanten. Daartoe leg je essentiële klantgegevens in één platform vast. En je houdt deze gegevens actueel en bouwt ze nauwkeurig op. Voor vragen en problemen ben je goed bereikbaar, via diverse contactkanalen. Daarnaast ondersteun je de klant bij het gebruik van zijn aangeschafte product of dienst. Want dat verwacht de klant, dat weet je, je kent hem. Kortom, je doet wat je belooft. 

Seniorweb

Ook de 6,5 miljoen senioren willen online zelfredzaam zijn. Seniorweb komt ze tegemoet.

Fortune Coffee

Op locatie eenvoudig servicen en zaken regelen? Fortune Coffee doet het, terwijl de koffie rijkelijk vloeit.

Connect

Je verbindt alle klantinteracties, ongeacht het gekozen kanaal en hebt een goed beeld van de klantwensen. Je helpt je klanten ongevraagd met relevant advies, bespaart ze een langdurige online zoektocht naar informatie en voorkomt onnodig klantcontact. Ook vraag je met gepaste regelmaat naar persoonlijke feedback. Die vertaal je in realtime naar betere dienstverlening, zodat klanten nog beter gebruikmaken van je product of dienst. Zo leg je verbindingen, bouw je klantrelaties op. Je vermijdt gedoe, voegt waarde aan contacten toe en zet de juiste contactkanalen in. Voor elke individuele klant opnieuw. Kortom, je maakt service elke dag een beetje makkelijker.

Kverneland

In de snel innoverende wereld van landbouwmachines is het voor Kverneland uitermate belangrijk een voorkeurspositie te blijven behouden. Bij dealers én klanten.

Kramp Group

Een klantgerichte strategie met één klantbeeld voor sales, service en marketing, waarbij dashboards het management detailinzicht geven in alle lopende cases. 

Trust

Op basis van de complete klanthistorie bezorg je klanten online en offline gepersonaliseerde, toegevoegde waarde. Iedere klant is uniek en zo behandel je de klant ook, op authentieke wijze. Service en gastvrijheid zie je als een Siamese tweeling. Daarmee bezorg je de klant een welkom gevoel. Je maakt actief werk van de ontwikkeling van de klantrelatie. Je schenkt oprechte aandacht, bent gespitst op een emotionele verbinding en erkent de waarde van de Voice of the Customer. Je signaleert kansen en bedreigingen door klantsentimenten en veranderend klantgedrag te achterhalen. Je vult geen behoeften in, maar gaat telkens op zoek naar het verhaal achter het verhaal. Zodat de klant zich gehoord en gewaardeerd voelt én altijd in control blijft.  

Obvion Hypotheken

Obvion verandert van een hypotheekverstrekker in een klantenbedrijf, bouwt betekenisvolle en persoonlijke relaties met ze op. Wij helpen ze daarbij.

ABN AMRO

Als eigentijdse bank handelt ABN AMRO vooral in het belang van de klant, zag het belang hiervan al vroeg in.

Engage

Klanten emotioneel raken met proactieve aandacht en uitzonderlijke klantbelevingen, waardoor je hun verwachtingen overtreft, dat is customer engagement bij uitstek. Je verwerft hiermee een top of mind-positie bij de klant. Doordat je gedetailleerd zicht hebt op de individuele klantreis, lever je de klant de gewenste excellente servicebeleving op exact het juiste moment. Je bedrijfsprocessen blinken uit door klantgerichtheid, waardoor de klant altijd weet waar hij aan toe is. Als ambassadeur van je organisatie beveelt hij voortdurend je organisatie aan, deelt ervaringen met anderen en draagt verbeterideeën aan. Klant en organisatie schenken elkaar het volste vertrouwen, zijn engaged.

Haal het maximale uit technologie

Learning Services