Date

On-demand

Location

Online

Price

Gratis

Spring is in the air! Het nieuwe jaar is nog maar nauwelijks van start of Microsoft heeft de officiële aankondiging voor de nieuwe release in April 2019 al gedaan. Deze aankondiging is geheel in lijn met de nieuwe update cadans voor Dynamics 365. Het is te verwachten dat met het uitkomen van versie 10 er weer een grote stap wordt gezet in techniek en functionaliteit voor alle Customer Engagement workloads, als ook Finance & Operations en het PowerPlatform. Daarbij zijn in de afgelopen weken meerdere onderdelen van Dynamics 365 for Marketing en Dynamics 365 for Customer Service vrijgekomen in public preview. Allemaal interessant om weer eens onder de loep te nemen.

Jeroen Stutterheim (Technology Visionair) je bijpraat over de laatste ontwikkelingen binnen Dynamics 365 CE en de Spring '19 release. Wil je meer weten over de onderwerpen die aan bod komen? Lees dan hieronder verder. 

Spring ’19 release

Microsoft heeft aangekondigd op 21 januari de releasenotes voor de Dynamics 365 Spring ’19 release vrij te geven en vanaf 1 februari diverse previews beschikbaar te stellen. Deze versie, welke op 5 april 2019 algemeen beschikbaar zal zijn, krijgt het rugnummer 10 hebben en betreft een major update. Uiteraard is iedereen in afwachting wat de impact is van deze update op bestaande implementaties en wat de overgang naar de nieuwe cadans ons gaat brengen.

Customer Service en Dynamics 365 for Marketing

Met de release van de Dynamics 365 CE 9.1 versie is het duidelijk dat Microsoft zich vol blijft inzetten voor Customer Service en Dynamics 365 for Marketing. Aan de Customer Service kant zijn de eerste onderdelen van de Omni-Channel Engagement Hub beschikbaar gekomen en ziet het Channel Integration Framework er veelbelovend uit. Aan de kant van Dynamics 365 for Marketing zijn ook diverse verbeteringen doorgevoerd en technisch geoptimaliseerd. Nog voordat we gaan kijken naar de aankomende release is het goed om ook bij deze beide onderwerpen nog eens stil te staan. 

CDS for Apps

De plek van CDS for Apps, de basis van Dynamics 365 CE, wordt steeds duidelijker en heeft tal van verbeteringen doorgevoerd gekregen. Het goed inzetten van CDS wordt dan ook steeds makkelijker te combineren met de ontwikkelingen van eigen PowerApps. Hoe? Leer er meer over tijdens dit webinar.

 

Bekijken?

In 45 minuten leer je alle over de laatste ontwikkelingen in Dynamics 365. Laat je gegevens achter en bekijk het webinar direct terug.