Datum

19 maart 2019, 15:00 - 18:00

Locatie

Baron van Nagellstraat 136, Barneveld

Prijs

Gratis

De ontwikkelingen in marketing en klantcontact gaan als een speer. Het is bijna niet bij te houden welke nieuwe trend of technologische ontwikkeling er vandaag weer op de stoep staat. Data vormt het fundament voor goede en relevante interactie en communicatie met je klant. Wil jij voorbereid zijn op de marketing van de toekomst? En weten waar je vandaag al mee kunt starten om structureel succesvol te zijn op lange termijn? Kom dan naar ons event op 19 maart.

Trendwatcher, futurist en veelgevraagd internationaal spreker Richard van Hooijdonk neemt je tijdens het event mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Hoe ziet de marketingorganisatie van de toekomst eruit? Welke touchpoints zijn er en hoe speelt technologie een rol? En zijn jouw mensen hierop voorbereid?

Richard van Hooijdonk is regelmatig op televisie te zien bij, o.a. bij RTL (RTL Late Night, RTL Boulevard), BNN/VARA, AVRO/TROS, en te horen op BNR waar hij het programma ‘Mindshift’ presenteerde. In 2015, 2016 en 2017 werd hij verkozen tot meest gevraagd trendwatcher en futurist van Nederland. Zijn boek ‘De wereld van morgen’ is inmiddels een bestseller.

Vervolgens maken we vanuit CRM Partners de vertaalslag naar het hier en nu. Welke stappen kun je morgen al maken om je voor te bereiden op de marketing van toekomst? We geven je concrete handvatten waar je nu al mee aan de slag kunt om structureel succesvol te zijn op lange termijn.

Programma

  • 15.00 uur - Inloop
  • 15.30 uur - Start inhoudelijk programma
    met Richard van Hooijdonk, Jordy Lefeber, Rosa Vlasveld, Nick Kerschgens en Rens Smolders
  • 17.30 uur - Borrel

Kortom, deze sessie mag je niet missen als

  • Je wilt weten hoe marketing in de toekomst gaat veranderen en hoe jij je hierop kunt voorbereiden
  • Je op zoek bent naar concrete handvatten om met marketing succesvol in de toekomst te zijn
  • Je ervaringen wilt uitwisselen met andere marketing en sales professionals van grote B2B en B2C organisaties
  • Je Richard van Hooijdonk altijd al live hebt willen zien

Je kan je niet meer aanmelden voor dit evenement.