Date

21 juni 2018

Time

12:30 uur t/m 19:00 uur

Location

De Lievelinge

Haarweg 6

4214 KL Vuren

Price

Kosteloos

Je voelt het waarschijnlijk al: love is in the air. Het is die tijd van het jaar, er hangt weer iets in de lucht. Dan doelen we natuurlijk op het Cupido Festival, dat we dit jaar voor de tweede keer organiseren! 
 

Dit unieke event vindt plaats op donderdag 21 juni bij De Lievelinge in Vuren (Gorinchem). Je komt naar het festival om een echte Cupido Company te worden. Dat is een organisatie die geliefd wordt door haar klanten. Dit kan bereikt worden door extreme klantgerichtheid op zowel technologisch als menselijk vlak. Het is onze taak om bezoekers van het festival te inspireren op beide vlakken en jou te voorzien van de juiste handvatten om een Cupido Company te worden.

Banner Cupido festival 2018. Customer engagement event

 

Donderdag 21 juni van 12.30 tot 19.00 uur @ De Lievelinge in Vuren

www.cupidofestival.nl

 

Het Cupido Festival is een event voor iedereen! Alle relaties van CRM Partners zijn welkom. Het festivalterrein biedt meerdere podia. De medewerkers van CRM Partners staan voornamelijk zelf op de bühne om hun expertise met jou te delen. We bieden een mix van strategische, inhoudelijke en inspirerende sessies over uiteenlopende thema’s. Denk daarbij aan de verbetering van klantgerichtheid rondom sales, marketing, customer service met de inzet van het Microsoft platform, verandermanagement, online engagement en (Business) intelligence. Jij kan zelf een programma samenstellen dat aansluit op je interesse of vakgebied.

De voorbereidingen zijn in volle gang! Binnenkort delen we het programma op www.cupidofestival.nl

Als early bird reserveer je er nu al gratis je plek. Dit wil je niet missen! Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten op donderdag 21 juni 2018.