Mensen met elkaar verbinden. Overal en altijd. Dat is wat Fortune met haar koffie wil bereiken. Met behulp van 60 ondernemers en 27 vestigingen sluiten ze aan bij de wensen van meer dan 10.000 consumenten. Wij helpen Fortune zich geliefd te maken bij hun klanten met een gloednieuwe oplossing: Mobile CRM. Hierdoor krijgt de klantrelatie een geheel nieuwe dimensie.

Mobiele oplossing

Om je écht geliefd te maken bij je klanten, moet je groeien op zowel het digitale als het menselijke aspect. Wij helpen Fortune met behulp van Mobile CRM op digitaal gebied. Met deze applicatie heeft de ondernemer altijd alle digitale klantgegevens bij de hand. Met een mobile device zijn alle klantgegevens vanaf elke plek op te vragen, of dat nu in een park in Groningen is, of op het terras in Maastricht. Alle ondernemers van Fortune werken met hetzelfde systeem, waardoor de klantbeleving leidend is in alle werkzaamheden. Door ervaringen digitaal uit te wisselen leren ondernemers van elkaar om de klant nog beter te bedienen. De wensen van de klant staan centraal.

De samenwerking

Matthijs Wiegant, marketingmedewerker bij Fortune Coffee, geeft aan dat zijn organisatie CRM Partners als enorm betrokken heeft ervaren tijdens het bouwen en de implementatie. Onze medewerkers waren regelmatig bij hen op kantoor om samen het nieuwe systeem te bouwen. Dat is als prettig ervaren. Vooral de korte lijnen, goede communicatie en persoonlijk contact werd gewaardeerd en het feit dat Fortune het gevoel had dat CRM Partners ze echt vooruit wilden helpen. 

 

Lees de brochure van CRM Partners

Download

 

Resultaten 

  • Sterk verbeterde klantrelatie: door razendsnel inzicht in planning, facturen, agenda, voorraadbeheer, bestellingen en verkoopkansen
  • Automatische synchronisatie naar online omgeving
  • Automatische afstemming van klantwensen- en ervaringen tussen ondernemers
  • Volledig in de cloud
  • Meer data ter ondersteuning van strategische beslissingen
  • Het aantal fouten is gedaald tot het nulpunt
  • Bij uitval van een ondernemer blijft alle ervaring en kennis digitaal beschikbaar

 

Webinar 360˚ klantbeeld

Leer alles over het 360˚ klantbeeld in Dynamics 365.