Met één druk op de knop het recht om vergeten te worden uitvoeren

CRM Partners lanceert de Anonymization applicatie die organisaties ondersteunt in het voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Met de app is het mogelijk om met één druk op de knop bepaalde persoonsgegevens uit Microsoft Dynamics 365 te verwijderen. Dit helpt bedrijven om te voldoen aan de nieuwe wetgeving, die onder meer voorschrijft dat personen het recht hebben om vergeten te worden. De applicatie is wereldwijd beschikbaar en is te downloaden in de Appsource van Microsoft via deze link. 

De app is een maand gratis te proberen.

Meer dan één functie

De Anonymization app verwijdert niet alleen de persoonsgegevens op verzoek van de klant. Ook het voldoen aan de bewaarplicht wordt vergemakkelijkt. Zodra de bewaarplicht is verlopen zorgt de app ervoor dat persoonsgegevens automatisch uit het CRM-systeem verwijderd worden. Daarnaast voorziet de applicatie in nog een uitdaging. Het gebeurt namelijk nog vaak dat een testomgeving wordt ingericht door een kopie te maken van een productieomgeving. Hoewel dit een representatieve testdatabase oplevert, mogen klantgegevens niet voor dit doel gebruikt worden. De Anonymization app anonimiseert de persoonsgegevens, zodat deze wel gebruikt kunnen worden in testomgevingen. De app wordt geleverd met een standaardinrichting gebaseerd op hoe de meeste CRM-systemen zijn ingericht. De velden die de app dient te anonimiseren, zoals e-mailadres en naw-gegevens, zijn echter gemakkelijk handmatig aan te passen naar de gewenste indeling.

Customer Engagement

Evert Jan, product manager bij CRM Partners: “Customer Engagement begint met het begrijpen en respecteren van de klant. Wij zien AVG als kans voor bedrijven om nog beter met hun klanten om te gaan. Een klantrelatie is immers gebaseerd op vertrouwen. Wij bieden in de vorm van de Anonymization app graag de helpende hand bij het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen om te voldoen aan AVG. Met als resultaat het vertrouwen en daarmee de klantrelatie naar een hoger niveau te tillen.

“We’re excited to welcome CRM Partners to Microsoft AppSource, where they can reach line-of-business managers seeking to discover and trial applications that can help simplify business processes. Kirsten Edmondson Wolfe, Senior Director, AppSource Product Marketing, Microsoft Corp.,

About CRM Partners 

Everything that CRM Partners Group does is aimed at making our customers loved by their customers. CRM Partners Group believes that you only achieve that by being personal and relevant. By using the right technology and creating the right mindset, we help organizations to become customer engagement companies. CRM Partners Group was founded in 2005 and with recent acquisitions has grown into a group with six business units. The company has branches in Barneveld, Venlo, Deventer, Frankfurt, Munich, Gothenburg and Denver. 

 

CRM Partners is a Microsoft Certified Gold Cloud Customer Relationship Management Partner and a member of the Inner Circle of Microsoft Dynamics. In addition, CRM Partners received the titles CRM Partner of the Year finalist, Country Partner of the Year finalist and Partner of Western Europe Award. 

Delen