Het maximale uit technologie halen door de focus op mensen

Jij vraagt je af: hoe kom ik van A naar B als het gaat om succesvolle inzet van technologie voor mijn klanten? Of misschien vraag je je wel af hoe A en B er uit zien. In beide gevallen helpen wij je. Om te bepalen waar je nu staat. En om vast te stellen waar je naartoe wilt. Maar we helpen je ook om de reis van A naar B succesvol te maken.

Dat doen we niet vóór jou, maar samen met jou. Wij zorgen voor een helder proces met concrete resultaten. En we hebben jou nodig voor de inhoud van jouw specifieke situatie. We nemen je dus het proces uit handen. Maar wat er door het proces stroomt, zoals jouw kennis en de beschikbaarheid van mensen, dat regel jij. Samen zorgen we ervoor dat jij van A naar B komt. 

Op hoofdlijnen is B: Technologie zó succesvol inzetten, dat jouw klanten blij worden en meer met jou samen willen werken of bij jou willen kopen. 

 Hard Waarom is dit vaak lastig? 

Omdat je hier veel verschillende mensen voor nodig hebt. Die allemaal een eigen kijk op de dingen hebben.

 Happiness

Hoe maken wij dit dan wel succesvol?
We zijn de onafhankelijke facilitator, die met een helder proces zorgt dat wat gezegd moet worden ook gezegd wordt. Door jou én door ons.

 Important

Waarom is dit zo belangrijk?
Als je niet weet waar je heen wilt, kom je niet waar je zijn wilt. Als je niet weet waar je vandaan komt, weet je niet of je je bestemming wel gaat halen.

 Hard Waarom valt dit vaak niet mee? 

Omdat de technologie niet vanzelf een succes wordt. Daar heb je mensen voor nodig. En die hebben allemaal hun eigen mogelijkheden en beperkingen.

 Handshake Hoe kunnen wij jou helpen?

We zijn niet alleen sterk in technologie, maar hebben ook een bewezen methode om de mensen mee te krijgen. Change en adoptie is het sleutelwoord.

 Heart

Hè, wat? 

Je gaat jouw wereld niet veranderen met alleen ideeën. Je moet ook iets doen. En dat kun je beter doen op technologisch vlak én menselijk vlak. Want alleen de combinatie gaat het verschil maken. Simpel gezegd: technologie werkt alleen als mensen het gebruiken.

 Prosci


Hoe pakken we dat aan?

We werken met Prosci, een bewezen methode voor het ondersteunen van veranderprocessen.

The people side of change

eBook 'Customer Engagement. Van Zero tot Hero'

Waar staat jouw organisatie als het gaat om Customer Engagement? 

Onze aanpak

We werken met Prosci, een bewezen methode voor het ondersteunen van veranderprocessen. In drie verschillende fases gaan we aan de slag met de verandering binnen jouw organisatie. Met als ultiem doel: zorgen dat technologie werkt voor jou en je klanten.

Vragen?

Wil je meer weten over het menselijke aspect van technologie? Neem contact op met Martijn!