Met meer dan 200 implementatietrajecten op naam kent Microsoft Dynamics 365 voor ons geen geheimen meer. Daarom zijn jouw customer engagement doelstellingen bij ons in goede handen. Een Dynamics 365 implementatie is een onderdeel van een transformerende organisatie.

Strategische organisatiedoelen vormen voor ons het vertrekpunt voor een praktisch plan van aanpak. We zorgen ervoor dat al je bedrijfsprocessen uitblinken in klantgerichtheid en het project direct bijdraagt aan het geliefd worden door je klanten. 

Klantgerichte strategie

We starten met een strategisch advies op basis van kennis die we opdoen over je organisatie en het speelveld. Het gaat dus niet direct over techniek. We kijken naar welke organisatiedoelen je hebt, welke klantprocessen er zijn en wat de organisatiecultuur is. Vanuit dat startpunt ondersteunen we je organisatie in het realiseren van je klantgerichte strategie. Dan gaan we aan slag met het mappen van de technologie. Soms passen we de processen aan, soms de technologie: die keuze maken we samen. 

Ebook - Van transactie naar waardevolle verbinding

In dit eBook kijken we naar de transformatie in sales en hoe je nog meer waarde toe kan voegen aan de klantrelatie.

Microsoft

Wij geloven in het Microsoft-platform. De innovaties van Microsoft Dynamics sluiten aan op de digitale transformatie waar organisaties mee te maken hebben. Dynamics 365 biedt je een schaalbaar, flexibel en online CRM-platform met standaardfunctionaliteiten in de vorm van apps, die je eenvoudig aan of uitzet. Deze onderdelen, zoals Dynamics for Sales, Marketing, Field Service of Customer service, ondersteunen jouw business processen optimaal. Personalisatie is mogelijk, maar met de aanpak van Microsoft technologie behoud je de eenvoud en het overzicht.

Projectaanpak

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een aanpak gevonden waarbij we organisaties in korte tijd veel functionaliteit kunnen bieden en snel ‘live’ kunnen. Deze aanpak heeft een aantal voor gedefinieerde fases: foundation, realisatie en beheer. Belangrijke momenten zijn bijvoorbeeld de kick-off waarin we met het gezamenlijke projectteam samen het project aftrappen en de ‘Go Live’, de dag waarop we de technologie in gebruik nemen. Daartussen doen we er alles aan om jouw true needs te erkennen, te begrijpen en te overtreffen. 

Adoptie

Een gebruiker zo ver krijgen de oplossing te omarmen is een belangrijke pijler voor het slagen van het project. Het begrijpen van de toegevoegde waarde en groot eindgebruikersgemak zijn bepalend voor een probleemloze overgang op het nieuwe systeem. Daarom ontwikkelen wij speciale adoptieplannen voor jouw organisatie. We denken mee over communicatie rond de verandering en geven Change Management en User Adoption workshops om het gewenste, klantgerichte gedrag te bereiken. Daarnaast zijn we het enige door Microsoft gecertificeerde trainingscentrum in Nederland met twee toegewijde trainers die Dynamics 365 trainingen geven. 

Change management bij een implementatie

Je wilt van je CRM project een ongekend succes maken. Maar ben je je ook bewust van de verandering die dit aan de menselijke kant met zich mee brengt?

Gebruikersgemak

We beseffen dat de technologie die we samen creëren een heel belangrijk doel heeft: de eindgebruiker in staat stellen de klant te erkennen, begrijpen en verwachtingen te overtreffen. Het succes van het platform is daarom zo succesvol als het gebruiksgemak. We blijven zo dicht mogelijk bij de standaard technologie, maar houden een goed oog voor gebruikersacceptatie. Onze User Experience Designers zorgen ervoor dat eindgebruikers zonder afleiding die informatie te zien krijgen die ze op dat moment nodig hebben. 

Support & Innovatie

Ook aan het einde van het project blijven we dichtbij. Die fase, onze HyperCare fase, is van groot belang. Zijn er issues die we snel kunnen verhelpen? Ons Support & Innovatie-team staat voor je klaar. We helpen je bij incidenten, nieuwe releases vanuit Microsoft, onderhoud en geven de snelheid van de technologie graag een boost. Daarnaast werken we met veel plezier aan innovaties voor jouw organisatie. Kunnen we bijvoorbeeld een nieuw business proces toevoegen aan CRM? Zoek je een marketingoplossing of wil je aan de slag met chat? We denken graag met je mee. 

Hoe kan technologie je helpen om jouw bedrijfsprocessen te transformeren en een betere relatie met jouw klanten te creëren?

Vragen?

Vragen over onze diensten? Neem contact op met Aad!