Laten we beginnen met een goed salaris

Eentje die past bij je ervaring en toegevoegde waarde aan ons bedrijf. Daar bovenop krijg je 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen. Ook spaar je bij ons voor extra verlofdagen: om het jaar krijg je van ons een extra dag vrij. 

Naast het basissalaris hebben we een mooie bonusregeling waar jij ook aan mee doet. Onze company performance bonusregeling is gekoppeld aan het bedrijfsresultaat. We werken graag samen aan een mooi bedrijfsresultaat, want samen is een van onze kernwaarden. Samen iets bereiken, en daar ook samen van genieten!

Lease, vervoer & een gezonde lunch

Afhankelijk van je functie maak je deel uit van het leaseplan of krijg je een vervoersbudget. Je rijdt zo vanaf de A1 onze vrije parkeerplaats op waar je je elektrische auto aan één van de acht laadpalen kunt opladen. Het treinstation Barneveld-Noord is een korte wandeling vanaf de voordeur. We werken ook aan onze vitaliteit in het bedrijfsrestaurant Catch, waar iedere dag een gezonde maaltijd wordt bereid. Smoothies, belegde broodjes, salad bowls, soepen, en alles wat ertussen zit: wij vinden het belangrijk dat je gezond en gevarieerd kunt lunchen. 

 

Je bent nog één klik verwijderd van je droombaan

Solliciteer nu!

Vragen?