Uitblinken in klantgerichtheid

Hoe word je een Customer Engagement Company? Het start met jouw passie en enthousiasme voor klanten. Wij combineren de technologie van Microsoft met onze kennis van branches, bedrijfsprocessen, klantstrategieën, verandermanagement en inzet van data. Samen laten wij jouw organisatie uitblinken in klantgerichtheid.

Microsoft Dynamics 365 implementatie

Met meer dan 200 implementatietrajecten op naam kent Microsoft Dynamics 365 voor ons geen geheimen meer. Daarom zijn jouw customer engagement doelstellingen bij ons in goede handen. Een Dynamics 365 implementatie is een onderdeel van een transformerende organisatie.

Trainingen

Het zijn de gebruikers die het succes van een CRM-systeem bepalen. Pas wanneer zij volledig op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en de voordelen die het voor hen biedt, kan CRM optimaal worden ingezet. Daar trainen we op. Zodat je vertrouwd bent met de werking en de toegevoegde waarde van de functionaliteit doorgrondt. 

Customer Success Services

Een implementatie is pas het begin van onze samenwerking. Met onze Customer Success Services zorgen we voor continue ontwikkeling van het platform, adoptie door medewerkers en zorgen we ervoor dat je het maximale haalt uit de technologie. We hebben onze diensten verdeeld in drie groepen: guidance, enablement en support.

Kennis

Onze specialisten zijn gericht op specifieke bedrijfsactiviteiten, zodat zij precies weten wat jouw klanten en medewerkers nodig hebben. Samen zorgen we voor meer leads, een hogere conversie, meer trouwe klanten, ambassadeurs en tevreden medewerkers. Het is tijd om de sprong te wagen, jouw ambities te bepalen en, samen met onze experts, te bouwen aan Customer Engagement.
 

Agri

De agrimarkt professionaliseert in razend tempo. Boeren en telers willen dienstverlening van formaat en snel. Als leverancier wil je tailormade op ad-hoc-behoeften in kunnen spelen. Alles om te voldoen aan de wensen van jouw klanten.

Finance

Digitalisering staat bij verzekeraars en banken bovenaan de agenda. Klanten willen anytime, anywhere en anyplace een consistente klantervaring. De omslag naar deze omnichannel klantervaring is een stevige klus wanneer je organisatie geen oorsprong heeft in het digitale tijdperk.

Utilities

Jouw markt staat aan alle kanten onder druk. Hevige prijsconcurrentie en de opkomst van innovatieve spelers op de markt, zorgen ervoor dat jij je moet blijven onderscheiden. Dat kun je doen door het leveren van service. Niet zomaar service, maar extreem goede klantenservice. 

Members

Persoonlijke relaties met leden zijn bepalend voor de toekomst van verenigingen. Ook leden zijn op zoek naar digitaal gemak, snelle toegang tot nieuwe informatie, een persoonlijke dossier en willen gegevens uitwisselen.

Met lead nurturing op weg naar 1-op-1 klantrelaties

In dit eBook helpen we je te starten met lead nurturing en de kloof tussen marketing en sales te dichten.