Betere verkoopresultaten door meer klantinzicht

Iedere organisatie wil accountmanagers die raak schieten, omdat ze goed geïnformeerd zijn, inzicht hebben in de klantbehoefte en persoonlijk en relevant contact kunnen maken met de klant. Maar hoe doe je dat? Door focus te leggen op een optimaal inzicht in kansen, de klantbehoefte en het ondersteunen van je salesteam met slimme digitale oplossingen.

Wij zijn er om van jouw salesteam een account based saleskampioen te maken die nauw samenwerkt met marketing en customer service. Zowel op strategisch als operationeel niveau. Om de verkoopkansen te verhogen zetten wij onze kennis en ervaring in van accountmanagement, salesprocessen, data en technologieën als Microsoft Dynamics 365 for Sales, LinkedIn Sales Navigator, AI for Sales, Office 365 en Teams.

Wij helpen je bij de juiste inzichten van jouw klanten

Wij geloven in oprechte klantrelaties, waarbij persoonlijk en relevant contact centraal staat. Digitale hulpmiddelen, zoals AI, helpen om de juiste klantinzichten te krijgen, waardoor je je klant beter begrijpt. Jouw sales medewerkers kunnen zich vervolgens beter richten op waar het echt om draait: een productieve en duurzame relatie met de klant waardoor verkoopkansen optimaal benut worden. Salesteams die focussen op de interactie met de klant en relationship selling maximaal inzetten, zijn in staat om klantrelaties zowel op- als uit te bouwen en verhogen de kans op klantretentie.

Een goede relatie opbouwen en onderhouden met klanten vindt zijn basis in de kunde van de sales medewerker. Deze kunde wordt optimaal benut door het koppelen van de juiste technologie aan drie expertisegebieden:

  • Social selling
  • Sales intelligence
  • Een doorlopende afstemming tussen Sales & Marketing

Met als resultaat

  • Betere verkoopresultaten door meer klantinzicht
  • Duurzame klantrelaties, waarbij persoonlijk en relevant contact centraal staat
  • Een salesteam dat productiever en effectiever werkt
  • Inzicht in de sales pijplijn en de effectiviteit van het salesteam dankzij sales forecasts
  • Een optimale klantbeleving
  • Het maximale uit je sales activiteiten halen
  • Nauwe samenwerking met marketing en customer service

Ebook - Van transactie naar waardevolle verbinding

In dit eBook kijken we naar de transformatie in sales en hoe je nog meer waarde toe kan voegen aan de klantrelatie.

Meer over onze sales oplossingen

Onze sales oplossingen stellen je in staat om klantinformatie op te halen en de klantbehoefte goed in kaart te brengen, zodat jouw verkoopkansen optimaal benut worden. Deze oplossingen ondersteunen sales medewerkers zodat zij zich kunnen focussen op het persoonlijk, relevant en op het juiste moment contact maken met de klant.  

Vragen?

Vragen over onze diensten? Neem contact op met Aad!