De optimale inzet van online bronnen en contactkanalen voor meer enthousiaste klanten

Onze experts helpen bij de juiste strategie en inzet van online bronnen en contactkanalen voor relevant klantcontact

Klanten willen 24/7 contact op kunnen nemen met een organisatie om antwoord te krijgen op hun vragen over een product of dienst. Dat betekent overigens niet dat de telefoonlijnen dag en nacht open moeten staan of medewerkers continu achter de computer moeten zitten. Selfservice zorgt ervoor dat je toch overal en altijd beschikbaar bent en biedt hiermee de ideale uitkomst. Met onze hulp kom je bij klanten in hun broekzak! Zo blijf je dichtbij je (potentiële) klanten en is informatie en service voor hun altijd binnen handbereik.

Wij helpen je met het opstellen van de juiste strategie om online klantcontactkanalen optimaal in te richten. Daarna gaan we over tot implementatie en optimalisatie om samen te werken naar jouw doelstellingen. Daarbij staan onze kennis en ervaring op gebieden als customer portals voor Dynamics, live chat met LiveAssist for Dynamics en in-app-messaging met LiveEngage, al dan niet ondersteund door bots en Artifical Intelligence met Microsoft bot framework tot je beschikking. Ook zorgen wij voor slimme integraties met kennisbanken en CRM-systemen. Het gevolg? Enthousiaste klanten die zélf hun weg vinden en vragen die vaker meteen goed beantwoord worden. Dit leidt tot enthousiaste klanten die langer blijven en meer kopen.

Webinar Omni-channel engagement in Dynamics 365 met LiveAssist

Collega's Mark en Wietse laten je zien hoe LiveAssist van CafeX jou in staat stelt klantvragen sneller af te handelen en je online conversie te verhogen.

Hanneke

Wil je meer weten over oplossingen die jou geliefd maken bij je klant? Bel Hanneke! Zij helpt je graag.