Effectieve service, gericht op gemak en passend bij jouw organisatie

Iedereen wil zich geliefd maken bij zijn klanten. Om dat effectief te doen moet de klant jouw verhaal voelen en beleven. Ze hebben je verhaal aangehoord, zijn klant geworden en willen nu voelen en ervaren dat ze de juiste keuze gemaakt hebben. Uiteraard moet dit niet op een gekunstelde en moeilijke manier het moet zo gemakkelijk mogelijk zijn voor zowel je klanten als je medewerkers. Bij service verlenen is dat waar het om gaat. Effectief zijn, gemak nastreven en altijd passend bij dat wat je beloofd hebt te zijn. 

Een goede klantervaring vergt de samenwerking van het hele bedrijf, de juiste ondersteunende tools en een duidelijke strategie. Daarom is het belangrijk om de samenwerking van Sales, Marketing en ook HR op te zoeken. Leer van elkaar en maak gebruik van elkaars data en kennis.

Onze experts stellen jouw medewerkers in staat de klant optimaal te bedienen

Vier pilaren

De klantervaring of Customer Experience (CX) bepaalt in sterke mate omzetgroei, maakt het verschil in merkkeuze door consumenten en rechtvaardigt een hogere prijs voor producten en diensten. Tevreden klanten zijn het gevolg van een goede, gepersonaliseerde CX. Het bieden van effectieve en goede service-ervaring begint met 4 pilaren. Als je deze pilaren de juiste aandacht geeft laat aansluiten op jouw organisatie missie en doelstellingen ben je in staat om een service-ervaring te bieden waarbij gemak, klantbeleving, medewerkers en continue verbeteren centraal staan.

4 pilaren voor effectieve customer service

Onze oplossingen

We gebruiken verschillende oplossingen waarmee we jouw organisatie kunnen helpen om een betere service ervaring te bieden. Elke goede service-strategie moet namelijk ondersteunt worden met de juiste tools. De volgende oplossingen zijn een greep uit ons aanbod.

Als één team samenwerken voor een Connected Customer Experience

Hoe laat je verschillende teams als één laten samenwerken? En hoe kan je hierdoor een betere klantbeleving bieden?

Vragen?

Weten wat wij voor jouw Customer Service kunnen betekenen? Neem contact op met Hendri!