Werken aan een uitzonderlijke klantbeleving die jou geliefd maakt bij jouw klanten. Daar helpen onze Customer Engagement Consultants jou bij. Samen werken we aan klantrelaties die passen bij jouw organisatie, van strategie tot uitvoering.

Stap 1: Bekoeld of hartverwarmend?

Met onze Customer Engagement (Quick) Scan kijken we eerst hoe jouw klantrelaties ervoor staan. Aan de hand van 9 bouwstenen meten we de temperatuur van je huidige klantrelatiestrategie. Onze Quick Scan is de kortste weg naar direct inzicht in customer engagement. Waar ben je onderscheidend, waar kunnen de klanttevredenheid omhoog en de kosten omlaag? Een uitgebreide scan geeft je diepgaand inzicht om aan de slag te gaan met de volgende stap.

Customer Engagement Quick-Scan

Heb je interesse in een Quick-scan?

Stap 2: De relatie van je dromen

Met de resultaten van de scan onder onze arm kijken we naar de toekomst. Wat is jouw Customer Engagement droom, jouw visie? Waar wil je naar toe en waarom? Welke trends en nieuwe technologieën helpen jou dit doel te bereiken? En wat vragen je keuzes van de mensen in jouw organisatie? We maken een plan om klantbeleving centraal te stellen in de hele organisatie en helpen je bij de selectie van digitale tools die de klantreis ondersteunen. 

Customer Engagement Peptalk

Hoe kan technologie je helpen om jouw bedrijfsprocessen te transformeren en een betere relatie met jouw klanten te creëren?

Stap 3: Een relatie is hard werken

Die uitzonderlijke klantbeleving, hoe ziet die eruit? We gaan aan de slag met het ontwerpen van cultuurprogramma’s, het uitwerken van bedieningsconcepten (wireframes, moodboards, designs), het schrijven van kanaalstrategieën, implementatieplannen en natuurlijk met de adoptie van nieuwe technologie.

Stap 4: Reality check

We evalueren of de stappen die we zetten de beoogde impact maken. We kijken bijvoorbeeld over alle kanalen heen naar het aantal en de inhoud van je klantcontacten. We luisteren ‘live’ mee met klantcontacten en stappen in de schoenen van jouw klant tijdens gesimuleerde klantreizen. Zo komen we erachter waar we moeten bijsturen. De waarde van de contacten vergroten we op basis van de ‘best service is no service’-filosofie. We zetten in op servicepreventie (voorkomen contacten), zelfbediening (automatiseren contacten & optimaliseren processen) of persoonlijk & empathisch (stimuleren).

Vragen?

Weten wat CRM Partners kan betekenen voor de customer engagement van jouw organisatie? Neem contact op met Debbie!