Locatie

Barneveld

Opleiding

HBO of hoger

Werkuren

32 - 40

Contact

Wij zijn op zoek naar een Software Engineer met een focus op vernieuwing. Iemand die voor onze klanten op zoek is naar de best mogelijke technische oplossing. Ben je op zoek naar een organisatie waar je jouw ambities kunt waarmaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Direct solliciteren

Als Software Engineer bij CRM Partners zorg je ervoor dat onze klanten geliefd worden bij hun klanten. Jij zorgt ervoor dat in het complexe applicatielandschap iedere klantinteractie persoonlijk gemaakt kan worden. De juiste data op het juiste moment zichtbaar maken is daarbij cruciaal.

Wat ga je doen?

In een team van zo’n 10 collega’s houd jij je bezig met het ontwerpen en bouwen van technische hoogstandjes bij onze klanten. Jij weet als geen ander functionele wensen te vertalen in technische oplossingen. Je werkt altijd nauw samen in een multidisciplinair projectteam. Samen met collega’s en klanten werk je aan extreem goed gemaakte services en applicaties. Natuurlijk schrijf je robuuste en onderhoudsvriendelijke code die getest en uitgerold zal worden. 

Onze stack

Je verwacht misschien dat we ons sec focussen op CRM? Niets is minder waar. We richten ons op een vrij brede technologiestack. Natuurlijk ontwerp en ontwikkel je in Microsoft Dynamics CRM maar je ontwerpt en bouwt ook integraties in de meest uiteenlopende systemen. Denk dan aan SharePoint, BizTalk, SAP/3, Dynamics AX en Legacy systemen. Daarnaast neem je een belangrijke rol in als het gaat om het verder uitbouwen van onze eigen standaard producten. Dankzij onze InnerCircle status bij Microsoft in Redmond hebben we toegang tot de laatste technische en functionele kennis en hebben we direct invloed op de ontwikkeling van de Microsoft Dynamics Roadmap.

Wij vragen

 • Je bent een echte specialist in C#, waarschijnlijk iets uit de .NET stack.
 • Je hebt de ambitie om bij de meest impactvolle projecten betrokken te zijn én jezelf te ontwikkelen tot Microsoft MVP.
 • Business Oriented Design/ UML is voor jou niets nieuws. Je hebt er kennis van opgedaan en ervaring mee.
 • Bij voorkeur heb je gewerkt in een consultancy omgeving óf juist aan de klantkant.
 • Je weet hoe je anderen moet coachen en vertrouwen en je geniet daarvan.
 • Je houdt van uitdagingen en je kan op een of andere manier bewijzen dat je daar klaar voor bent.
 • Je denkt in het groot! Maar bouwt in het klein. Uiteindelijk gaat het erom dingen voor elkaar te krijgen.
 • Je bent ervan overtuigd dat de door jou ontwikkelde technologie onze klanten geliefd maken bij hun klanten.

Wat krijg je van ons?

 • Volop kansen binnen een hecht en ambitieus team. We timmeren hard aan de weg om binnen Europa een leading Customer Engagement Company te worden.
 • Een uitdagende werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid en korte communicatielijnen.
 • Een informele sfeer met een goede werk en privé balans.
 • De mogelijkheid je talenten en ambities samen met ons te ontwikkelen.
 • Je krijgt een goed salaris, een leaseauto en een unieke bonusregeling. Jij bepaalt aan welke doelen je werkt en je beoordeelt zelf of je ze hebt behaald.

En nu?

We zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities en bieden je graag de mogelijkheid om die samen met ons te ontwikkelen! Wij kijken naar wie je écht bent, dus vragen wij je een motivatiebrief te sturen waarin jij laat zien dat je die Software Engineer bent die wij zoeken. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking!

Direct solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar linda.evertsen@crmpartners.com of gebruik dit formulier. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Bijlage

Vragen?

Neem contact op met Linda. Vindt ze leuk!