Locatie

Barneveld

Opleiding

HBO of hoger

Werkuren

32 - 40

Contact

De innovatie op het Microsoft platform gaat razendsnel. Het Power Platform en Azure zijn volop in ontwikkeling. Heb jij een aantal jaar werkervaring als Software Engineer en ben je klaar voor een steile leercurve? Zet de volgende stap en word onderdeel van ons team!

Direct solliciteren

Als Software Engineer maak je onderdeel uit van een hecht en ambitieus team: onze ‘Technology Practice’ onder leiding van Jeroen Stutterheim. Wij lopen voorop met de inzet van nieuwe technologie. Daarom zijn wij ook trots dat CRM Partners (als onderdeel van Fellowmind) behoort tot de Inner Circle van Microsoft Business Application Partners. Dit betekent dat wij ons bewezen hebben als partner door waardevolle en innovatieve oplossingen aan te bieden. Als Software Engineer werk jij daar iedere dag aan mee.

Wat ga je doen?

Samen met een aantal collega’s vorm je een multidisciplinair team. Gezamenlijk dragen jullie zorg voor een hoogstaande applicaties die de verwachtingen van onze klant overstijgen. Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de integraties met andere systemen en voor specifieke inrichting van Microsoft Dynamics 365 CE/Power Platform. Je denkt mee over de oplossingsrichting en voert deze ook uit.

Je oplossingsrichting kan gebruik maken van de mogelijkheden van het Power Platform of componenten bevatten van de Azure Stack zoals (Durable) Functions, Queue’s en WebJobs. Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat jouw werk uitgebreid is getest en verzorg je automatische oplevering via Azure DevOps(CI/CD).

Jouw werk levert een belangrijke bijdrage in onze Customer Engagement ambitie. Je bouwt aan slimme oplossingen en succesvolle integraties. Door jouw bijdrage wordt in het complexe applicatielandschap iedere klantinteractie persoonlijk.

Wie ben jij?

Je krijgt veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Maak jij jezelf expert op het Power Platform of verdiep je je liever in Azure? De mogelijkheden liggen voor je open! Als collega binnen CRM Partners krijg je natuurlijk de mogelijkheid om jouw Microsoft Certificaten te behalen zoals Azure Devloper Associate en Power Apps Developer.

Je bent nieuwsgierig en leergierig en klaar voor de volgende stap als Software Engineer. Je wordt enthousiast van alle nieuwe technologie die beschikbaar komt en jouw vingers jeuken om hiermee aan de slag te gaan. Je bent Tech Savvy: je wilt vooruit, kennis vergaren én deze delen met jouw collega’s.

Als Software Engineer mag je bij CRM Partners ook jouw consultancy skills inzetten; meedenken met onze klanten en hen begeleiden behoord ook tot jouw taken. Je bent proactief en een teamspeler. Samen met jouw team bereik je het beste resultaat.

Wij vragen

 • Ambitie om bij de meest impactvolle projecten betrokken te zijn én jezelf te ontwikkelen;
 • Een aantal jaren werkervaring als Software Engineer;
 • Ervaring met het ontwikkelen in .Net Core, C# en Javascript (TypeScript, React);
 • Ervaring met Microsoft Dynamics 365 CE is een pré;
 • Kennis en begrip van Microsoft Power Platform en Microsoft Azure zijn een pré;
 • Ambitie en drive om te blijven leren en ontwikkelen;
 • Bovenal; een ambitieuze collega die een goede aanvulling is op ons team.

Wat krijg je van ons?

 • Uiteraard: een goed salaris;
 • Een fijne, bedrijfsbrede bonusregeling;
 • Een leaseauto of een vervoersbudget;
 • Een plekje in de Technology Practice: een hecht en ambitieus team;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
 • Een informele sfeer met een goede werk- en privébalans.
 • Memorabele borrels, uitjes en kwartaalmeetings waar nog jaren over wordt gesproken.

En nu?

We zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities en bieden je graag de mogelijkheid om die samen met ons te ontwikkelen! Wij kijken naar wie je écht bent, dus vragen wij je een motivatiebrief te sturen waarin jij laat zien dat je die Software Engineer bent die wij zoeken. Als er een match is, nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking!

Direct solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar Marieke.van.Brummen@crmpartners.com of gebruik dit formulier. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Bijlage

Vragen?